Hier werken we!

Wij bieden een inspirerende, laagdrempelige en professionele werkplek voor startende ondernemers. Dit is een eerste werkplek buitenshuis, waar de ruimte is om te flexwerken, brainstormen, ontmoeten, samenwerken, groeien en om klanten te ontvangen. Wij bieden passende werkplekken bij iedere stap die een startende ondernemer zet.

Een overzicht van alle mogelijkheden

Flex werkplekken

Kies voor een flexibele werkplek buitenshuis, in het centrum van Uden. Deze creatieve werkomgeving inspireert en is professioneel. Hier kun je rustig een dagje komen werken.

Leden van Misfits: 3,- per dag (inclusief internet gebruik)
Niet-leden van Misfits: 5,- per dag (inclusief internet gebruik)

Vaste werkplek

Werk iedere dag aan een van de werkbureau’s. Dit is de eerste stap voor jonge, startende ondernemers voor een vaste werkplek buitenshuis. Laat jouw bedrijf groeien door dagelijks in een boeiende werkomgeving van andere inspirerende, jonge starters te werken.

Misfits leden: 50,- euro per maand (inclusief internet)

Eerste vaste kantoor

Ook wanneer je als jonge starter zo aan het groeien bent dat je een eigen kantoorruimte zoekt, ben je bij Misfits aan het juiste adres. Hier maak je een betaalbare start met een fijne werksfeer. Ervaar hoe het is om een eigen kantoor te hebben.

Voor Misfits leden: 150,- euro per maand (inclusief internet)

Flex kantoor

Voor een afspraak met iemand die je graag op een professionele plek wilt ontvangen, heeft Misfits een flex kantoor.  Reserveer dit kantoor per uur of per dagdeel.

Workshopruimte

Geef jij trainingen, workshops of lezingen? Dat kan perfect in onze workshopruimte. Er is ruimte voor +/- 25 personen. Neem voor vragen of reserveringen contact op met Misfits via info@themisfits.nl.

Huisregels

Bij Misfits zijn we positief en respecteren we elkaar. We werken hard, maken plezier en zijn onszelf.

Openingstijden

Ma – Vr: 9:30 – 17:30

Koopavond tot 21:00 (1ste en laatste vrijdag van de maand)

Za: 9:30 – 17:00

Koopzondag: 12:00 – 17:00

Contactgegevens

Brabantplein 30, Uden

info@themisfits.nl

KVK: 987392784