Missie & visie

Misfits biedt jonge, startende ondernemers een laagdrempelig, toegankelijk platform en netwerk. Het is een plek van waaruit zij die de ondernemerswereld willen veroveren, een goede start kunnen maken.

Daarom zijn wij er voor jou

De maatschappij verandert en daarmee de arbeidsmarkt ook. Voor jongeren liggen de banen niet meer voor het oprapen. En vaak is dat ook helemaal niet waar zij naar op zoek zijn: ze willen werk waar ze passie voor hebben en gelukkig van worden. Daarom kiezen jongeren er vaak voor om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Online is dit tegenwoordig veel eenvoudiger dan vroeger. Als Misfits willen we het offline net zo simpel maken. We doen dat door een toegankelijke plek en laagdrempelig platform en netwerk aan te bieden!

Onze doelen

Wij bouwen een brug tussen onderwijs en de arbeidsmarkt. De oversteek onder begeleiding van Misfits is daardoor niet alleen gemakkelijk, maar ook succesvol.

Brug bouwen

Wij bouwen een brug tussen onderwijs en de arbeidsmarkt. De oversteek onder begeleiding van Misfits is daardoor niet alleen gemakkelijk, maar ook succesvol.

Netwerk

In een netwerk van jonge, startende zelfstandigen en gevestigde ondernemers leert iedereen elkaar en ieders kwaliteiten kennen.

Connectie lokaal onderwijs

Door connectie te maken met het lokale onderwijs, helpen we scholieren en studenten bij hun studiekeuze. Ze ontdekken zo namelijk de grote verscheidenheid aan beroepen en maken kennis met het concept Misfits.

Begeleiding

Leden van Misfits krijgen begeleiding op maat dankzij de ontwikkeling van een innovatief ondersteuningssysteem. Dit vergroot de kans van slagen als zelfstandig ondernemer.

Rots in de branding

Hier krijgen jonge ondernemers die buiten de boot vallen of anderszins zoekende zijn op de arbeidsmarkt, de kans om zich thuis te voelen in een veilige en inspirerende werkomgeving. Op die manier zijn we een rots in de branding op een arbeidsmarkt waar flexicurity steeds belangrijker wordt.

Creatieve en innovatieve plek

Op deze innovatieve plek in het centrum, vinden consumenten een verrassend, van creativiteit bruisend aanbod van unieke producten en diensten met een verhaal.

Community

Jonge ondernemers uit Uden, Noord-Brabant en uiteindelijk heel Nederland bouwen een community rondom Misfits waarbinnen onderling gedeeld, geleerd en samengewerkt wordt. Iedereen kan meedoen!

Groeicyclus Misfit

De groeicyclus binnen Misfits bestaat uit 3 fases. Iedere fase sluit aan bij de stappen die gezet zullen worden tijdens de realisatie van een ondernemersdroom. De beschermde omgeving van Misfits fungeert als broeikas.

Hier kan iedere Misfit ontkiemen, groeien en bloeien.

Fase 1: Kiem-fase

De jonge, startende ondernemer die bij Misfits binnenkomt wordt geholpen bij de eerste stappen. Denk hierbij onder meer aan het inschrijven bij KvK, ontwikkelen van een huisstijl en schrijven van een ondernemingsplan. De Misfit ontkiemt op deze manier in de ondernemerswereld.

Fase 2: Groei-fase

In deze fase wordt de Misfit begeleid tijdens de eerste opdracht(en). Er is aandacht voor een professionele houding, klanten zoeken, een eerste offerte, belastingaangifte en meer. De Misfit wordt geholpen bij het groeien in en met zijn bedrijf op de arbeidsmarkt.

Fase 3: Bloei-fase

Bloeien kan in voedzame grond, bij Misfits is dat het netwerk in en om Misfits. Dit netwerk zorgt voor contacten, opdrachten, gedeelde kennis en samenwerkingen. De Misfit wordt in deze fase begeleid in het zoeken naar en vinden van een kans om uit te vliegen.

Openingstijden

Ma – Vr: 9:30 – 17:30

Koopavond tot 21:00 (1ste en laatste vrijdag van de maand)

Za: 9:30 – 17:00

Koopzondag: 12:00 – 17:00

Contactgegevens

Brabantplein 30, Uden

info@themisfits.nl

KVK: 987392784