Laat je ondernemersdroom groeien via Misfits!

Heb jij de droom om jouw eigen bedrijf te beginnen of heb je al een start gemaakt? Ben je daarbij op zoek naar een veilige, laagdrempelige en inspirerende community om te leren, groeien en netwerken?

Dan ben jij op zoek naar Misfits!

Lid worden van de vereniging Misfits

Wanneer kun je lid worden van Misfits?

Ben jij jong en droom je van een eigen bedrijf met jouw passie als drijfveer? Sta jij open voor samenwerken, delen en samen groeien? Ben jij op zoek naar een platform waarbinnen jij jouw eerste stappen kunt zetten als ondernemer? Dan kun je lid worden van Misfits!

Hoe kun je lid worden van Misfits?

Als vereniging vinden wij het belangrijk dat de leden van onze vereniging bij elkaar passen, elkaar aanvullen en met elkaar willen samenwerken. Daarom hebben we elke maand een selectieavond. We maken dan kennis in een gesprek van 20 minuten en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

Tijdens een gesprek met 3 Misfits pitch jij jezelf en jouw ondernemersdroom. Daarna maken we verder kennis en natuurlijk beantwoorden we ook jouw vragen. Als we inderdaad op één lijn zitten heten we je graag van harte welkom bij onze vereniging.

Wat krijg je terug voor je lidmaatschap bij Misfits?

Het lidmaatschap van de vereniging Misfits kost 15,- euro in de maand. Op deze laagdrempelige manier krijgt iedere jonge, startende ondernemer de kans om onderdeel te worden van de vereniging. Naast het lidmaatschapsgeld verwachten we van elke Misfit dat hij/zij een actieve rol speelt in de vereniging.

In ruil daarvoor krijgen Misfits toegang tot een groot netwerk van ondernemers, zichtbaarheid op onze website en social media, elke 2 maanden een inspirerende netwerkborrel, verschillende huuropties (van een passende werkplek en workshopruimte tot verkoopruimte in de concept store) én een warm bad van gelijkgestemde, startende ondernemers die elkaar ondersteunen, helpen, inspireren en samenwerken.

Heb je interesse of vragen? Mail ons dan of loop eens binnen.

Mail ons

Openingstijden

Ma – Vr: 9:30 – 17:30

Koopavond tot 21:00 (1ste en laatste vrijdag van de maand)

Za: 9:30 – 17:00

Koopzondag: 12:00 – 17:00

Contactgegevens

Brabantplein 30, Uden

info@themisfits.nl

KVK: 987392784